Krezip over aankomende zomerconcerten: 'Laatste keer was in de regen'

Krezip over aankomende zomerconcerten: 'Laatste keer was in de regen'

<em>Krezip</em> over aankomende zomerconcerten: 'Laatste keer was in de regen' Krezip is na 10 jaar afwezigheid weer terug op Nederlandse podia. Het werd bedoeld als een eenmalige Pinkpopreünie, maar nu lijkt de herrijzing van de band dichterbij dan ooit. Krezip gaat namelijk opnieuw optreden tijdens de zomermaanden. ,,We hopen dat het mooi weer wordt", zegt de band. Bekijk de beelden van RTL Boulevard over Krezip hierboven. Ruud de Wild over het succes van Marie Frederiksson met Roxette: ‘Niet normaal’ Bekijk deze video » Nieuwe opgedoken foto maakt problemen prins Andrew nog groter Bekijk deze video »
Muziek :
Krezip over aankomende zomerconcerten: 'Laatste keer was in de regen'

Krezip is na 10 jaar afwezigheid weer terug op Nederlandse podia. Het werd bedoeld als een eenmalige Pinkpopreünie, maar nu lijkt de herrijzing van de band dichterbij dan ooit. Krezip gaat namelijk opnieuw optreden tijdens de zomermaanden. ,,We hopen dat het mooi weer wordt", zegt de band.

Bekijk de beelden van RTL Boulevard over Krezip hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Krezip over aankomende zomerconcerten: 'Laatste keer was in de regen' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen