Michael van Gerwen over Jelle Klaasen: "Ik heb een hekel aan hem"

Michael van Gerwen over Jelle Klaasen: "Ik heb een hekel aan hem"

Michael van Gerwen over <em>Jelle Klaasen</em>: &quot;Ik heb een hekel aan hem&quot; Michael van Gerwen denkt dat de haat tegenover zijn tegenstander Jelle Klaasen hem parten speelde bij zijn eerste partij op het WK Darts: "Ik heb een hekel aan hem. Als ik van iemand niet wil verliezen, is het van Jelle wel." Bekijk ook Van Gerwens haat voor Klaasen is afleidend tijdens WK: "Het is niet niks wat hij mij heeft aangedaan" Bekijk deze video » Van Gerwen v Klaasen: Waar komt de vete toch vandaan? Bekijk deze video » Moeilijk verledenHij vermoedt overigens dat Klaassen ook een hekel aan hem heeft. "Het komt natuurlijk ook door ons verleden." Klaasen heeft jaren geleden een foto van zijn geslachtsdeel naar het minderjarige zusje van Van Gerwens vrouw Daphne gestuurd, aldus het AD. Door die emoties daarover was de darter aan het klungelen zegt hij: "Het was vandaag heel moeilijk." Uiteindelijk won hij de partij met 3-1. Bekijk het hele interview met Van Gerwen van RTL7 hierboven. Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020. Bekijk ook Jelle Klaasen wint eerste duel WK Darts 2019 Bekijk deze video » Geert Nentjes verliest van Belg Kim Huybrechts Bekijk deze video » Wankelende Michael van Gerwen wint van Jelle Klaasen Bekijk deze video »
Sport :
Michael van Gerwen over Jelle Klaasen: "Ik heb een hekel aan hem"

Michael van Gerwen denkt dat de haat tegenover zijn tegenstander Jelle Klaasen hem parten speelde bij zijn eerste partij op het WK Darts: "Ik heb een hekel aan hem. Als ik van iemand niet wil verliezen, is het van Jelle wel."

Moeilijk verleden
Hij vermoedt overigens dat Klaassen ook een hekel aan hem heeft. "Het komt natuurlijk ook door ons verleden." Klaasen heeft jaren geleden een foto van zijn geslachtsdeel naar het minderjarige zusje van Van Gerwens vrouw Daphne gestuurd, aldus het AD. Door die emoties daarover was de darter aan het klungelen zegt hij: "Het was vandaag heel moeilijk." Uiteindelijk won hij de partij met 3-1. Bekijk het hele interview met Van Gerwen van RTL7 hierboven.

Bekijk hier het volledige speelschema van het WK Darts 2020.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Michael van Gerwen over Jelle Klaasen: "Ik heb een hekel aan hem" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen