Kim Feenstra en haar vriend Stanley gaan voor ivf-behandeling: "Opgeven is geen optie"

Kim Feenstra en haar vriend Stanley gaan voor ivf-behandeling: "Opgeven is geen optie"

Kim Feenstra wil heel graag moeder worden. Het 34-jarige model liet al in 2019 weten dat het bij haar niet lukt om op de natuurlijke wijze zwanger te worden. Nu vertelt Kim in het tijdschrift Grazia dat zij en haar vriend Stanley gaan voor ivf.

Buikklachten
Kim Feenstra maakte in 2019 een Videoland-documentaire over haar leven, waarbij ook haar onvervulde kinderwens aan bod kwam. In het magazine Grazia vertelt Kim dat ze een lange tijd last van buikklachten heeft en dat is nu onderzocht. Uit het onderzoek kwam naar voren dat ze verklevingen en littekens in haar buik heeft: "Mijn eileiders zijn niet meer doorgankelijk. De artsen hebben geprobeerd dit te verhelpen, maar dat is niet gelukt. Er was toen eigenlijk geen andere optie dan een operatie." Helaas waren allebei haar eierstokken niet te redden.

Lees onder de foto verder.

Ivf-traject
Kim en haar vriend Stanley hebben nu hun hoop gevestigd op een ivf-behandeling: "Ik weet nog niet precies wat ons te wachten staat, maar ik heb me er natuurlijk wel in verdiept en weet dat een ivf-traject heftig is. En als dat niet lukt, is de teleurstelling natuurlijk groot. Ik geloof dat we via ivf echt een goede kans maken. Ik hoor natuurlijk ook de negatieve verhalen, van stellen bij wie het niet lukt om zwanger te worden en die uiteindelijk met lege handen blijven staan. Maar daar ben ik niet mee bezig. Voor mij is opgeven geen optie." Het hele interview met Kim Feesntra lees je in de nieuwe Grazia.

Voor de LINDA. 154 'HAIR' wringt Kim Feenstra zich in allerlei bochten. Kim vertelt: "Ik had vroeger heel lang, blond haar. Toen ging ik kappertje spelen met mezelf. Ik had het aan één kant zo kort geknipt, dat ik naar de kapper moest: alles ging eraf en mijn moeder moest huilen." Bekijk hieronder de LINDA.-video met Kim Feenstra.

Kim Feenstra en haar vriend Stanley gaan voor ivf-behandeling: "Opgeven is geen optie" Kim Feenstra wil heel graag moeder worden. Het 34-jarige model liet al in 2019 weten dat het bij haar niet lukt om op de natuurlijke wijze zwanger te worden. Nu vertelt Kim in het tijdschrift Grazia dat zij en haar vriend Stanley gaan voor ivf. BuikklachtenKim Feenstra maakte in 2019 een Videoland-documentaire over haar leven, waarbij ook haar onvervulde kinderwens aan bod kwam. In het magazine Grazia vertelt Kim dat ze een lange tijd last van buikklachten heeft en dat is nu onderzocht. Uit het onderzoek kwam naar voren dat ze verklevingen en littekens in haar buik heeft: "Mijn eileiders zijn niet meer doorgankelijk. De artsen hebben geprobeerd dit te verhelpen, maar dat is niet gelukt. Er was toen eigenlijk geen andere optie dan een operatie." Helaas waren allebei haar eierstokken niet te redden. Lees onder de foto verder. Ivf-trajectKim en haar vriend Stanley hebben nu hun hoop gevestigd op een ivf-behandeling: "Ik weet nog niet precies wat ons te wachten staat, maar ik heb me er natuurlijk wel in verdiept en weet dat een ivf-traject heftig is. En als dat niet lukt, is de teleurstelling natuurlijk groot. Ik geloof dat we via ivf echt een goede kans maken. Ik hoor natuurlijk ook de negatieve verhalen, van stellen bij wie het niet lukt om zwanger te worden en die uiteindelijk met lege handen blijven staan. Maar daar ben ik niet mee bezig. Voor mij is opgeven geen optie." Het hele interview met Kim Feesntra lees je in de nieuwe Grazia. Voor de LINDA. 154 'HAIR' wringt Kim Feenstra zich in allerlei bochten. Kim vertelt: "Ik had vroeger heel lang, blond haar. Toen ging ik kappertje spelen met mezelf. Ik had het aan één kant zo kort geknipt, dat ik naar de kapper moest: alles ging eraf en mijn moeder moest huilen." Bekijk hieronder de LINDA.-video met Kim Feenstra.
Nieuws :
Kim Feenstra en haar vriend Stanley gaan voor ivf-behandeling: "Opgeven is geen optie"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kim Feenstra en haar vriend Stanley gaan voor ivf-behandeling: "Opgeven is geen optie" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV