Gerucht in Engeland: "Kate Middleton wil geen kinderen meer"

Gerucht in Engeland: "Kate Middleton wil geen kinderen meer"

Gerucht in Engeland: "Kate Middleton wil geen kinderen meer" Terwijl Groot-Brittannië in de ban is van 'Megxit', blijven prins William en zijn vrouw Kate Middleton gewoon doorgaan met hun koninklijke verplichtingen. Bij een werkbezoek afgelopen week zou Middleton hebben gezegd dat ze niet meer kinderen wil hebben dan nu. Overigens raakte prins William in de war van een kinderfoto: "Ben ik dat?" Bekijk het verslag over het werkbezoek van prins William en Kate Middleton hierboven. Is Kate Middleton zwanger van vierde kind? Bekijk deze video » Kinderen Kate & William stelen show tijdens kerstmis Bekijk deze video » Prins William introduceert The Earthshot Prize om wereld te verbeteren Bekijk deze video »
Royals :
Gerucht in Engeland: "Kate Middleton wil geen kinderen meer"

Terwijl Groot-Brittannië in de ban is van 'Megxit', blijven prins William en zijn vrouw Kate Middleton gewoon doorgaan met hun koninklijke verplichtingen. Bij een werkbezoek afgelopen week zou Middleton hebben gezegd dat ze niet meer kinderen wil hebben dan nu. Overigens raakte prins William in de war van een kinderfoto: "Ben ik dat?"

Bekijk het verslag over het werkbezoek van prins William en Kate Middleton hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Gerucht in Engeland: "Kate Middleton wil geen kinderen meer" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV