Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities

Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities

Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit zijn vandaag bijeen voor een belangrijke meeting betreffende het Eurovisie Songfestival, dat ze in mei samen zullen gaan presenteren. De drie oefenen alvast op hun Engels en hoe ze de loting zullen gaan doen. Bekijk de beelden hierboven en hieronder. Bekijk ook Songfestival: wie is Jeangu Macrooy? Bekijk deze video » Songfestival: bekijk concurrenten Jeangu Macrooy Bekijk deze video » Eric van Tijn onthult: "Grote Nederlandse artiest treedt op bij Songfestival" Bekijk deze video »
Show :
Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities

Chantal Janzen, Edsilia Rombley en Jan Smit zijn vandaag bijeen voor een belangrijke meeting betreffende het Eurovisie Songfestival, dat ze in mei samen zullen gaan presenteren. De drie oefenen alvast op hun Engels en hoe ze de loting zullen gaan doen. Bekijk de beelden hierboven en hieronder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Songfestival: Chantal, Edsilia & Jan begonnen met repetities of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV