Kees van der Spek: 'Ik ben getest op hiv na beet zakkenroller'

Kees van der Spek: 'Ik ben getest op hiv na beet zakkenroller'

Kees van der Spek: 'Ik ben getest op hiv na beet zakkenroller' Kees van der Spek beleeft de meest bijzondere avonturen voor zijn programma's. Bij RTL Boulevard vertelde Kees van der Spek een bijzonder nieuwtje. Tijdens opnames in Kaapstad is hij door een zakkenroller in zijn arm gebeten. ,,Ik moest daarom een hiv-test doen", vertelt hij Bekijk de beelden van RTL Boulevard met Kees van der Spek hierboven. Wie is de Mol? verdachten: 'Mensen zien me op tv en dachten dat ik molacties deed' Bekijk deze video » Kees van der Spek over Expeditie Robinson: 'Ik wil ook meedoen' Bekijk deze video »
TV :
Kees van der Spek: 'Ik ben getest op hiv na beet zakkenroller'

Kees van der Spek beleeft de meest bijzondere avonturen voor zijn programma's. Bij RTL Boulevard vertelde Kees van der Spek een bijzonder nieuwtje. Tijdens opnames in Kaapstad is hij door een zakkenroller in zijn arm gebeten. ,,Ik moest daarom een hiv-test doen", vertelt hij

Bekijk de beelden van RTL Boulevard met Kees van der Spek hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kees van der Spek: 'Ik ben getest op hiv na beet zakkenroller' of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV