Boxing Influencers: Dave Roelvink smokkelt met ‘borreltje en peukie’

Boxing Influencers: Dave Roelvink smokkelt met ‘borreltje en peukie’

Boxing Influencers: Dave Roelvink smokkelt met ‘borreltje en peukie’ Dave Roelvink gaat voor de tweede keer meedoen aan Boxing Influencers. De realityster gaat er naar eigen zeggen helemaal voor en traint keihard, maar doet ook een bekentenis. “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan in het weekend nog wel mijn borreltje doe en mijn peukie doe”, vertelt Roelvink. “Ik ben een klein beetje aan het smokkelen deze keer.” Bekijk het interview met Dave Roelvink over Boxing Influencers in de video van Shownieuws hierboven. Boxing Influencers: Bekijk hele gevecht Dave Roelvink en René Watzema Bekijk deze video » Fabiola over deelname Boxing Influencers: 'Be there' Bekijk deze video »
Entertainment :
Boxing Influencers: Dave Roelvink smokkelt met ‘borreltje en peukie’

Dave Roelvink gaat voor de tweede keer meedoen aan Boxing Influencers. De realityster gaat er naar eigen zeggen helemaal voor en traint keihard, maar doet ook een bekentenis. “Ik moet je eerlijk zeggen dat ik zo nu en dan in het weekend nog wel mijn borreltje doe en mijn peukie doe”, vertelt Roelvink. “Ik ben een klein beetje aan het smokkelen deze keer.”

Bekijk het interview met Dave Roelvink over Boxing Influencers in de video van Shownieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Boxing Influencers: Dave Roelvink smokkelt met ‘borreltje en peukie’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV