Undercover in Nederland: Dealers maken overleden Jelle (25) belachelijk

Undercover in Nederland: Dealers maken overleden Jelle (25) belachelijk

<em>Undercover in Nederland</em>: Dealers maken overleden Jelle (25) belachelijk Terwijl de dealer/sportschoolmedewerker uitleg geeft over hoe je het bruiningsmiddel melanotan gebruikt, vertelt hij ook over de overleden Jelle. Later in de kantine maakt hij Jelle volkomen belachelijk. "Hij nam alles, hij liep erbij als een kreeft." Verborgen cameraVoor Edwin, de vader van Jelle, komt dit alles hard binnen. Jelle's dealer was ook op zijn begrafenis. Hij vertelde aan Edwin dat Jelle melanotan op het internet kocht. In de verborgen camera beelden komt iets heel anders naar boven. "Hij dient het zelf toe maar zijn dealer blijft het verkopen." Bekijk hierboven het hele fragment van Undercover in Nederland over de dealer van Jelle. Undercover in Nederland: Alberto Stegeman in gesprek met dealers: "Verkoop gaat wel lekker" Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Edwin verloor zijn 25-jarige zoon aan illegale middelen Bekijk deze video » Undercover in Nederland: "Ik ben met alles gestopt. Ik heb niks" Bekijk deze video » Undercover in Nederland: Dealer wordt gearresteerd: "Je bent er gloeiend bij!" Bekijk deze video »
TV :
Undercover in Nederland: Dealers maken overleden Jelle (25) belachelijk

Terwijl de dealer/sportschoolmedewerker uitleg geeft over hoe je het bruiningsmiddel melanotan gebruikt, vertelt hij ook over de overleden Jelle. Later in de kantine maakt hij Jelle volkomen belachelijk. "Hij nam alles, hij liep erbij als een kreeft."

Verborgen camera
Voor Edwin, de vader van Jelle, komt dit alles hard binnen. Jelle's dealer was ook op zijn begrafenis. Hij vertelde aan Edwin dat Jelle melanotan op het internet kocht. In de verborgen camera beelden komt iets heel anders naar boven. "Hij dient het zelf toe maar zijn dealer blijft het verkopen."

Bekijk hierboven het hele fragment van Undercover in Nederland over de dealer van Jelle.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Dealers maken overleden Jelle (25) belachelijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier