Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack

Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack

Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack Een nieuwe rel in Brabant tijdens de carnaval: de mexicano wordt niet meer verkocht! Tot woede van de feestvierende sombrerodragers is de mexicano een aanstootgevende snack geworden. Daar moet verandering in komen: "De naam moet absoluut veranderen. We vinden hem ontzettend aanstootgevend. Dat ging ons steeds meer tegenstaan. Het is not done." Er is dus een nieuwe naam: de pikante schuttingsnack Bekijk hier alle video's en livestreams over carnaval. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Buienradar: veel wind en kletsnatte carnavalszondag Bekijk deze video » Carnavalsoptocht Eindhoven afgeblazen: bekijk de reactie van de stadsprins Bekijk deze video »
Nieuws :
Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack

Een nieuwe rel in Brabant tijdens de carnaval: de mexicano wordt niet meer verkocht! Tot woede van de feestvierende sombrerodragers is de mexicano een aanstootgevende snack geworden. Daar moet verandering in komen: "De naam moet absoluut veranderen. We vinden hem ontzettend aanstootgevend. Dat ging ons steeds meer tegenstaan. Het is not done." Er is dus een nieuwe naam: de pikante schuttingsnack

Bekijk hier alle video's en livestreams over carnaval.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Carnaval: Feestvierders maakt zich druk om aanstootgevende snack of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV