Vanavond in Op1: Viroloog Ab Osterhaus, Amerikaspecialist Laila Frank en meer

Vanavond in Op1: Viroloog Ab Osterhaus, Amerikaspecialist Laila Frank en meer

Vanavond in <em>Op1</em>: Viroloog <em>Ab Osterhaus</em>, Amerikaspecialist <em>Laila Frank</em> en meer Elke dag is er weer nieuw voer voor discussies over het coronavirus. De strijd is nog lang niet gestreden en de maatregelen van de overheid blijven onverminderd van kracht. Vanavond zal er in Op1 opnieuw gediscussieerd worden over de coronacrisis. Gasten in Op1 - maandag 6 april Als kersverse minister voor Medische Zorg moet Martin van Rijn de coronacrisis zien te bedwingen. Samen met Ernst Kuipers van het Erasmus MC werkt hij onder hoogspanning aan voldoende IC-bedden en beschermingsmateriaal. De situatie in Amerika lijkt volledig uit de hand te lopen. Alleen al in de staat New York sterft elke drie minuten iemand aan de gevolgen van het coronavirus. De werkloosheid bereikt in recordtijd recordhoogtes. Het is voor Amerika erop of eronder deze week. Bij Op1 praat Amerikaspecialist Laila Frank ons bij. In een dierentuin in New York City is bij een tijger het coronavirus vastgesteld. Andere tijgers en leeuwen hebben last van een piepende ademhaling en hoestbuien. Viroloog Ab Osterhaus en dierenarts Peter Klaver praten bij Op1 over de overdracht van het coronavirus van mens op dier. Aspergeteler Lidy van de Ven en horeca-bedrijfsleider Sandra Lemmen over de verschuivingen in de branche. PresentatieDe presentatie is vanavond in handen van Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Op1: "Samenkomen in Vondelpark Amsterdam kan zo tot piek van patiënten leiden" Bekijk deze video » Op1 gemist: Henk Krol knokt door na overlijden zus Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond in Op1: Viroloog Ab Osterhaus, Amerikaspecialist Laila Frank en meer

Elke dag is er weer nieuw voer voor discussies over het coronavirus. De strijd is nog lang niet gestreden en de maatregelen van de overheid blijven onverminderd van kracht. Vanavond zal er in Op1 opnieuw gediscussieerd worden over de coronacrisis.

Gasten in Op1 - maandag 6 april

  • Als kersverse minister voor Medische Zorg moet Martin van Rijn de coronacrisis zien te bedwingen. Samen met Ernst Kuipers van het Erasmus MC werkt hij onder hoogspanning aan voldoende IC-bedden en beschermingsmateriaal.

  • De situatie in Amerika lijkt volledig uit de hand te lopen. Alleen al in de staat New York sterft elke drie minuten iemand aan de gevolgen van het coronavirus. De werkloosheid bereikt in recordtijd recordhoogtes. Het is voor Amerika erop of eronder deze week. Bij Op1 praat Amerikaspecialist Laila Frank ons bij.

  • In een dierentuin in New York City is bij een tijger het coronavirus vastgesteld. Andere tijgers en leeuwen hebben last van een piepende ademhaling en hoestbuien. Viroloog Ab Osterhaus en dierenarts Peter Klaver praten bij Op1 over de overdracht van het coronavirus van mens op dier.

  • Aspergeteler Lidy van de Ven en horeca-bedrijfsleider Sandra Lemmen over de verschuivingen in de branche.

Presentatie
De presentatie is vanavond in handen van Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanavond in Op1: Viroloog Ab Osterhaus, Amerikaspecialist Laila Frank en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV