Digitale open dagen populair voor middelbare scholieren, bekijk de video

Digitale open dagen populair voor middelbare scholieren, bekijk de video

Digitale <em>open dagen</em> populair voor <em>middelbare scholieren</em>, bekijk de video Het is weer tijd voor de open dagen van de MBO, HBO en Universiteiten. Alleen lukt dat dit jaar niet vanwege het coronavirus. Daarom worden er online open dagen en voorlichtingen georganiseerd, blijkt uit onderzoek van NOS. 2100 deelnemersDe digitale open dagen lijken in de smaak te vallen: zo heeft Avans Hogeschool al drie voorlichtingsavonden gehouden met ruim 2100 deelnemers. Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil gaan studeren? De inschrijftermijn is met een maand verlengd tot 1 juni. Bekijk hierboven de NOS Stories-video waarin meer wordt verteld over de online open dagen. Bekijk ook Haken en ogen aan nieuwe corona-apps: "Verplichten is lastig" (video) Bekijk deze video » Video: RIVM over veilig winkelen "Boodschappen reinigen niet nodig" Bekijk deze video »
Nieuws :
Digitale open dagen populair voor middelbare scholieren, bekijk de video

Het is weer tijd voor de open dagen van de MBO, HBO en Universiteiten. Alleen lukt dat dit jaar niet vanwege het coronavirus. Daarom worden er online open dagen en voorlichtingen georganiseerd, blijkt uit onderzoek van NOS.

2100 deelnemers
De digitale open dagen lijken in de smaak te vallen: zo heeft Avans Hogeschool al drie voorlichtingsavonden gehouden met ruim 2100 deelnemers. Ben je er nog niet helemaal uit wat je wil gaan studeren? De inschrijftermijn is met een maand verlengd tot 1 juni.

Bekijk hierboven de NOS Stories-video waarin meer wordt verteld over de online open dagen.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Digitale open dagen populair voor middelbare scholieren, bekijk de video of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV