Zien: hilarische bloopers uit seizoen 2 van Netflix-hit Sex Education

Zien: hilarische bloopers uit seizoen 2 van Netflix-hit Sex Education

Zien: hilarische bloopers uit seizoen 2 van Netflix-hit <em>Sex Education</em> Sex Education is één van de grote hitseries van Netflix. In de serie is te zien hoe Otis en Maeve seksadvies geven aan hun medescholieren. Inmiddels is het tweede seizoen van de serie te bekijken bij de streamingsdienst en is er bevestigd dat er ook een derde seizoen wordt gemaakt. Dat het maken van zo'n serie niet altijd van een leien dakje gaat, is te zien in deze hilarische video met bloopers. Bekijk hierboven de video met de alle bloopers. Bekijk ook Donderdag in De TV Kantine: Een kijkje achter de schermen en bloopers Bekijk deze video »
Making of :
Zien: hilarische bloopers uit seizoen 2 van Netflix-hit Sex Education

Sex Education is één van de grote hitseries van Netflix. In de serie is te zien hoe Otis en Maeve seksadvies geven aan hun medescholieren. Inmiddels is het tweede seizoen van de serie te bekijken bij de streamingsdienst en is er bevestigd dat er ook een derde seizoen wordt gemaakt. Dat het maken van zo'n serie niet altijd van een leien dakje gaat, is te zien in deze hilarische video met bloopers.

Bekijk hierboven de video met de alle bloopers.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: hilarische bloopers uit seizoen 2 van Netflix-hit Sex Education of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV