Vanavond bij Op1: Carola Schouten, Saskia Belleman, Jan Terlouw en meer

Vanavond bij Op1: Carola Schouten, Saskia Belleman, Jan Terlouw en meer

Vanavond bij <em>Op1:</em> Carola Schouten, Saskia Belleman, Jan Terlouw <em>en meer</em> Vanavond presenteren Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven Op1 namens BNNVARA. Bekijk hieronder wie er te gast zijn. Afgelopen weekend bleek dat één op de vijf personeelsleden van slachterij VION in Groenlo besmet is met het coronavirus. Minister van Landbouw en Voedselkwaliteit Carola Schouten waarschuwt de slachthuizen dat ze er alles aan moeten doen om coronabesmettingen tegen te gaan. Doen ze dat niet, dan gaan ze dicht. Bij Op1 is Schouten te gast. Rechtbankverslaggever bij De Telegraaf Saskia Belleman was vandaag bij het hoger beroep van Willem Holleeder tegen zijn veroordeling tot levenslang. Hij liet daar voor het eerst weer van zich horen, bij Op1 een nabeschouwing. China meldde het afgelopen weekend nul nieuwe coronabesmettingen, terwijl er in de Verenigde Staten het aantal van 100.000 coronadoden werd bereikt. Ondertussen vechten de twee landen elkaar de tent uit als het gaat om wie schuldig is aan de wereldwijde crisis. NOS-correspondent China Sjoerd den Daas en Amerikaspecialist Laila Frank vertellen over de oplopende spanning tussen de grootmachten. Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw vindt dat we de coronacrisis moeten aangrijpen om de wereld te verduurzamen. Hij roept jongeren op om in actie te komen. Zo trekt hij samen met diëtist Steffi Haazen ten strijde voor een eerlijker vleesprijs. Het festivalseizoen zou nu in volle gang moeten zijn, maar door het coronavirus moeten we het dit jaar zonder doen. Directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen is in de archieven gedoken voor een terugblik op festivals door de jaren heen. Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk hier meer over de uitzending van Op1 bij Gids.tv Op1: Joost Luiten over spelen indoor golftoernooien Bekijk deze video » Op1 gemist? Makers Het Wad over hun werkwijze Bekijk deze video »
Talkshow :
Vanavond bij Op1: Carola Schouten, Saskia Belleman, Jan Terlouw en meer

Vanavond presenteren Erik Dijkstra en Willemijn Veenhoven Op1 namens BNNVARA. Bekijk hieronder wie er te gast zijn.

  • Afgelopen weekend bleek dat één op de vijf personeelsleden van slachterij VION in Groenlo besmet is met het coronavirus. Minister van Landbouw en Voedselkwaliteit Carola Schouten waarschuwt de slachthuizen dat ze er alles aan moeten doen om coronabesmettingen tegen te gaan. Doen ze dat niet, dan gaan ze dicht. Bij Op1 is Schouten te gast.
  • Rechtbankverslaggever bij De Telegraaf Saskia Belleman was vandaag bij het hoger beroep van Willem Holleeder tegen zijn veroordeling tot levenslang. Hij liet daar voor het eerst weer van zich horen, bij Op1 een nabeschouwing.
  • China meldde het afgelopen weekend nul nieuwe coronabesmettingen, terwijl er in de Verenigde Staten het aantal van 100.000 coronadoden werd bereikt. Ondertussen vechten de twee landen elkaar de tent uit als het gaat om wie schuldig is aan de wereldwijde crisis. NOS-correspondent China Sjoerd den Daas en Amerikaspecialist Laila Frank vertellen over de oplopende spanning tussen de grootmachten.
  • Oud-politicus en schrijver Jan Terlouw vindt dat we de coronacrisis moeten aangrijpen om de wereld te verduurzamen. Hij roept jongeren op om in actie te komen. Zo trekt hij samen met diëtist Steffi Haazen ten strijde voor een eerlijker vleesprijs.
  • Het festivalseizoen zou nu in volle gang moeten zijn, maar door het coronavirus moeten we het dit jaar zonder doen. Directeur van Beeld & Geluid Eppo van Nispen is in de archieven gedoken voor een terugblik op festivals door de jaren heen.

Op1 is elke dag vanaf 22.10 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Bekijk hier meer over de uitzending van Op1 bij Gids.tv


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Op1: Carola Schouten, Saskia Belleman, Jan Terlouw en meer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier