Kijk LIVE naar debat in Tweede Kamer over steunpakket (28 mei)

Kijk LIVE naar debat in Tweede Kamer over steunpakket (28 mei)

Kijk hierboven op donderdag 28 mei vanaf ongeveer 11.00 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over het steunpakket.

Vandaag wordt er in de Tweede Kamer weer stevig gedebatteerd. Deze keer is het onderwerp van gesprek het steunpakket, dat ervoor moet zorgen dat het bedrijfsleven financieel genoeg wordt gesteund om de coronacrisis door te komen.

Bedrijven hebben het zwaar door corona
Inmiddels lijkt Nederland het coronavirus redelijk onder controle te hebben, het aantal besmettingen en doden is flink gedaald. Maar veel bedrijven hebben het zwaar door de coronacrisis, daarom komt het Kabinet met een steunpakket. Hoe dat de komende tijd precies wordt ingericht, daarover gaan de politici in debat.

Volg het debat donderdag 28 mei vanaf 11.00 uur live hierboven. In de video hieronder kun je de persconferentie van Mark Rutte na het crisisoverleg van 27 mei terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>debat in Tweede Kamer</em> over steunpakket (28 mei) Kijk hierboven op donderdag 28 mei vanaf ongeveer 11.00 uur LIVE naar het debat in de Tweede Kamer over het steunpakket. Vandaag wordt er in de Tweede Kamer weer stevig gedebatteerd. Deze keer is het onderwerp van gesprek het steunpakket, dat ervoor moet zorgen dat het bedrijfsleven financieel genoeg wordt gesteund om de coronacrisis door te komen. Bedrijven hebben het zwaar door coronaInmiddels lijkt Nederland het coronavirus redelijk onder controle te hebben, het aantal besmettingen en doden is flink gedaald. Maar veel bedrijven hebben het zwaar door de coronacrisis, daarom komt het Kabinet met een steunpakket. Hoe dat de komende tijd precies wordt ingericht, daarover gaan de politici in debat. Volg het debat donderdag 28 mei vanaf 11.00 uur live hierboven. In de video hieronder kun je de persconferentie van Mark Rutte na het crisisoverleg van 27 mei terugkijken. Terugkijken: persconferentie Mark Rutte na crisisoverleg (27 mei) Bekijk deze video » Mark Rutte: "Sportscholen en sauna's toch eerder open" (vanaf 1 juli) Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar debat in Tweede Kamer over steunpakket (28 mei)

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar debat in Tweede Kamer over steunpakket (28 mei) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen