Video: Tim Coronel en Thomas Berge organiseerden een drive-in concert

Video: Tim Coronel en Thomas Berge organiseerden een drive-in concert

Video: <em>Tim Coronel</em> en <em>Thomas Berge</em> organiseerden een drive-in concert Tim Coronel en Thomas Berge hebben gisteravond (30 mei) een coronaproof concert. De show was nog zonder publiek. Ze wilden hiermee aantonen dat het organiseren van concerten te doen is op afstand van elkaar in de buitenlucht. Bekijk de hele video van AD Nieuws over het drive-in concert hierboven. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook Probeert Thomas Berge Celine Huijsmans te versieren? "Je mag niet aan haar zitten!" Bekijk deze video » Beau: Leonie ter Braak, Thomas Berge en Bas Nijhuis vertellen hoe mooi Twente is Bekijk deze video »
Entertainment :
Video: Tim Coronel en Thomas Berge organiseerden een drive-in concert

Tim Coronel en Thomas Berge hebben gisteravond (30 mei) een coronaproof concert. De show was nog zonder publiek. Ze wilden hiermee aantonen dat het organiseren van concerten te doen is op afstand van elkaar in de buitenlucht.

Bekijk de hele video van AD Nieuws over het drive-in concert hierboven.

Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Tim Coronel en Thomas Berge organiseerden een drive-in concert of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV