Zien: stuntman Rico neemt op bijzondere manier afscheid van Peugeot

Zien: stuntman Rico neemt op bijzondere manier afscheid van Peugeot

Rico de Jonge moest helaas afscheid nemen van zijn geliefde auto. Voordat de stuntman de Peugeot naar de sloop bracht, wilde hij er eerst nog een paar stunts mee doen. Het duurde niet lang voordat de politie doorhad wat er gaande was..

Bekijk de beelden van De Provinciale Zeeuwse Courant in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook.

Zien: stuntman Rico neemt op bijzondere manier afscheid van Peugeot Rico de Jonge moest helaas afscheid nemen van zijn geliefde auto. Voordat de stuntman de Peugeot naar de sloop bracht, wilde hij er eerst nog een paar stunts mee doen. Het duurde niet lang voordat de politie doorhad wat er gaande was.. Bekijk de beelden van De Provinciale Zeeuwse Courant in de video hieronder. Mis niets van onze video's en artikelen en volg Gids.tv op Facebook. Bizarre beelden: chaos op de weg door gratis aardappelen in Brabant Bekijk deze video » Zien: Auto verliest wiel op snelweg en veroorzaakt gevaarlijke achtervolging Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: stuntman Rico neemt op bijzondere manier afscheid van Peugeot

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: stuntman Rico neemt op bijzondere manier afscheid van Peugeot of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV