Se7en met Brad Pitt & Morgan Freeman vrijdag te zien bij Veronica

Se7en met Brad Pitt & Morgan Freeman vrijdag te zien bij Veronica

<em>Se7en</em> met <em>Brad Pitt</em> &amp; <em>Morgan Freeman</em> vrijdag te zien bij <em>Veronica</em> In de film Se7en speelt acteur Morgan Freeman een rechercheur die bijna met pensioen gaat, maar dan vinden er plotseling gruwelijke moorden plaats. Gruwelijkste seriemoordenaarDetective William Somerset, gespeeld door Morgan Freeman wil in Se7en zijn laatste werkweek uitzitten. Williams laatste klus is het inwerken van nieuweling David Mills, gespeeld door Brad Pitt. Waar hij dacht een rustige week te hebben, krijgt Somerset te maken met de gruwelijkste seriemoordenaar uit zijn loopbaan. Bekijk hieronder de trailer van Se7en. Se7en is vanavond, vrijdag 5 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix en iTunes.
Film :
Se7en met Brad Pitt & Morgan Freeman vrijdag te zien bij Veronica

In de film Se7en speelt acteur Morgan Freeman een rechercheur die bijna met pensioen gaat, maar dan vinden er plotseling gruwelijke moorden plaats.

Gruwelijkste seriemoordenaar
Detective William Somerset, gespeeld door Morgan Freeman wil in Se7en zijn laatste werkweek uitzitten. Williams laatste klus is het inwerken van nieuweling David Mills, gespeeld door Brad Pitt. Waar hij dacht een rustige week te hebben, krijgt Somerset te maken met de gruwelijkste seriemoordenaar uit zijn loopbaan.

Bekijk hieronder de trailer van Se7en.

Se7en is vanavond, vrijdag 5 juni, om 20:30 uur te zien bij Veronica. Je kunt de film ook streamen via o.a. Netflix en iTunes.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Se7en met Brad Pitt & Morgan Freeman vrijdag te zien bij Veronica of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV