MAX Vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX Vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de coronapandemie centraal. Sybrand Niessen bespreekt de veranderingen in de reissector, de problemen en mogelijkheden. Elke maandag rond 20:35 uur op NPO 1. ReizenHet is nog erg onduidelijk hoe de komende zomer eruit gaat zien. Veel mensen zullen vrij zijn, maar kunnen ze ook reizen? MAX vakantieman duikt in de nieuwe creatieve mogelijkheden, vakanties in het buitenland en de anderhalvemeter-vakantie. Piet PaulusmaElke afleveringen worden problemen van Nederlandse vakantievierders behandeld. MAX Ombudsman Jeanine Janssen springt op de bres voor gedupeerden. Naast oplossingen voor problemen komt MAX vakantieman ook met tips, bijvoorbeeld voor anderhalvemeter-ontspanning. Weerman Piet Paulusma bespreekt wekelijks het zomerweer. Kamperen in Nederland: ANWB legt uit hoe dat veilig kan (video) Bekijk deze video » Op1 gemist? Correspondent Tijn Sadée maakte bijzondere reis door verlaten Europa Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe seizoen van MAX vakantieman staat het vakantie vieren tijdens de coronapandemie centraal. Sybrand Niessen bespreekt de veranderingen in de reissector, de problemen en mogelijkheden. Elke maandag rond 20:35 uur op NPO 1.

Reizen
Het is nog erg onduidelijk hoe de komende zomer eruit gaat zien. Veel mensen zullen vrij zijn, maar kunnen ze ook reizen? MAX vakantieman duikt in de nieuwe creatieve mogelijkheden, vakanties in het buitenland en de anderhalvemeter-vakantie.

Piet Paulusma
Elke afleveringen worden problemen van Nederlandse vakantievierders behandeld. MAX Ombudsman Jeanine Janssen springt op de bres voor gedupeerden. Naast oplossingen voor problemen komt MAX vakantieman ook met tips, bijvoorbeeld voor anderhalvemeter-ontspanning. Weerman Piet Paulusma bespreekt wekelijks het zomerweer.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX Vakantieman
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op MAX Vakantieman aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV