Zien: Dave Roelvink showt echte tanden en heeft in hotel de grootste lol zonder facings

Zien: Dave Roelvink showt echte tanden en heeft in hotel de grootste lol zonder facings

Realityster en DJ Dave Roelvink heeft zich in Turkije laten behandelen aan zijn tanden en laat door middel van foto's en video's op Instagram zien hoe zijn gebit er in het echt uit ziet. Zonder facings om zijn tanden heeft Dave stompjes. Meerdere Instagramvolgers reageren verbaasd op zijn echte gebit.

Sméagol van The Lord of The Rings
Dave Roelvink ziet er de lol wel van in en vindt het belangrijk dat hij ook de echte kant van zijn uiterlijk laat zien. Samen met een vriend verblijft hij in Turkije en heeft hij veel lol. Ook zijn vriend is naar Turkije gereist om zijn gebit mooi te maken aan de hand van facings. Dave deelt een video van zijn vriend waarin hij Sméagol nadoet van de film The Lord of The Rings: "Ik lig al drie dagen gevouwen", schrijft Dave bij de video's.

Bekijk hieronder de video's die Dave deelt vanuit Turkije.

Zien: <em>Dave Roelvink</em> showt <em>echte tanden</em> en heeft in hotel de grootste lol <em>zonder facings</em> Realityster en DJ Dave Roelvink heeft zich in Turkije laten behandelen aan zijn tanden en laat door middel van foto's en video's op Instagram zien hoe zijn gebit er in het echt uit ziet. Zonder facings om zijn tanden heeft Dave stompjes. Meerdere Instagramvolgers reageren verbaasd op zijn echte gebit. Sméagol van The Lord of The RingsDave Roelvink ziet er de lol wel van in en vindt het belangrijk dat hij ook de echte kant van zijn uiterlijk laat zien. Samen met een vriend verblijft hij in Turkije en heeft hij veel lol. Ook zijn vriend is naar Turkije gereist om zijn gebit mooi te maken aan de hand van facings. Dave deelt een video van zijn vriend waarin hij Sméagol nadoet van de film The Lord of The Rings: "Ik lig al drie dagen gevouwen", schrijft Dave bij de video's. Bekijk hieronder de video's die Dave deelt vanuit Turkije. Bekijk ook Zien: Dave Roelvink laat zijn echte tanden (stompjes) zien, zonder facings Bekijk deze video » Video: Frank Dane praat met Dave Roelvink over zijn nieuwe gebit Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Dave Roelvink showt echte tanden en heeft in hotel de grootste lol zonder facings


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Dave Roelvink showt echte tanden en heeft in hotel de grootste lol zonder facings of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV