Zien: Ellie Goldstein is het eerste Gucci-model met Syndroom van Down (video)

Zien: Ellie Goldstein is het eerste Gucci-model met Syndroom van Down (video)

Gucci heeft nu ook een model met het Syndroom van Down geboekt. De Nederlandse modellen Danielle van Grondelle en Deborah Giselle vertellen in Shownieuws dat ze blij zijn dat er steeds meer diversiteit komt in de modewereld.

Campagne
Ellie Goldstein is het eerste model met het Syndroom van Down die een enorme campagne voor het modemerk Gucci heeft geboekt. Een droom die uitkomt, want Ellie wil niets liever dan model zijn.

Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws.

Zien: Ellie Goldstein is het eerste <em>Gucci</em>-model met <em>Syndroom van Down</em> (video) Gucci heeft nu ook een model met het Syndroom van Down geboekt. De Nederlandse modellen Danielle van Grondelle en Deborah Giselle vertellen in Shownieuws dat ze blij zijn dat er steeds meer diversiteit komt in de modewereld. CampagneEllie Goldstein is het eerste model met het Syndroom van Down die een enorme campagne voor het modemerk Gucci heeft geboekt. Een droom die uitkomt, want Ellie wil niets liever dan model zijn. Bekijk hieronder het fragment uit Shownieuws. Bekijk ook Zien: Wesly Bronkhorst maakt geslacht baby bekend (video) Bekijk deze video » Fotografe Patricia Steur blikt terug op fotocollectie met Manuëla Kemp (video) Bekijk deze video » Shownieuws: Ali B verbergt al twee jaar geheim 'We zijn grote dingen aan het doen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ellie Goldstein is het eerste Gucci-model met Syndroom van Down (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier