Ik durf het bijna niet te vragen: mensen met een extreem uiterlijk (video)

Ik durf het bijna niet te vragen: mensen met een extreem uiterlijk (video)

Aanstaande dinsdag start het nieuwe seizoen van het programma Ik durf het bijna niet te vragen. In dit programma geven Nederlanders die vaak niet begrepen worden antwoord op vragen die niemand hen durft te stellen. In de eerste aflevering staan mensen met een extreem uiterlijk centraal. Waarom willen deze mensen zich helemaal vol tatoeëren? Is het een scheeuw om aandacht?

Bekijk de promo van Ik durf het bijna niet te vragen hieronder.

Ik durf het bijna niet te vragen is elke dinsdag om 22:10 uur te zien op NPO 3. Heb je Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Ik durf het bijna niet te vragen</em>: mensen met een extreem uiterlijk (video) Aanstaande dinsdag start het nieuwe seizoen van het programma Ik durf het bijna niet te vragen. In dit programma geven Nederlanders die vaak niet begrepen worden antwoord op vragen die niemand hen durft te stellen. In de eerste aflevering staan mensen met een extreem uiterlijk centraal. Waarom willen deze mensen zich helemaal vol tatoeëren? Is het een scheeuw om aandacht? Bekijk de promo van Ik durf het bijna niet te vragen hieronder. Ik durf het bijna niet te vragen is elke dinsdag om 22:10 uur te zien op NPO 3. Heb je Ik durf het bijna niet te vragen gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Diederik Ebbinge is terug met ZomerPromenade Bekijk deze video » Nederlandse actiethriller Commando's vanaf 30 augustus op NPO 3, bekijk de trailer Bekijk deze video »
TV :
Ik durf het bijna niet te vragen: mensen met een extreem uiterlijk (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Ik durf het bijna niet te vragen: mensen met een extreem uiterlijk (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen