Zien: voormalig K3-zangeres Josje Huisman vindt coronamaatregelen Antwerpen maar niets

Zien: voormalig K3-zangeres Josje Huisman vindt coronamaatregelen Antwerpen maar niets

De coronamaatregelen zijn in onder meer Antwerpen behoorlijk aangescherpt en daar is niet iedereen het mee eens. Voormalig K3-lid Josje Huisman liet via Instagram weten dat ze onder meer de avondklok maar niets vindt. Volgens de zangeres worden we alleen maar bang gemaakt met allerlei cijfers, terwijl '99,5% van de mensen al die tijd gewoon gezond was en nog steeds is'.

Bekijk de beelden van Josje Huisman hieronder in de video van Shownieuws.

Zien: voormalig K3-zangeres <em>Josje Huisman</em> vindt coronamaatregelen Antwerpen maar niets De coronamaatregelen zijn in onder meer Antwerpen behoorlijk aangescherpt en daar is niet iedereen het mee eens. Voormalig K3-lid Josje Huisman liet via Instagram weten dat ze onder meer de avondklok maar niets vindt. Volgens de zangeres worden we alleen maar bang gemaakt met allerlei cijfers, terwijl '99,5% van de mensen al die tijd gewoon gezond was en nog steeds is'. Bekijk de beelden van Josje Huisman hieronder in de video van Shownieuws. Bekijk ook Gert Verhulst en zoon Viktor doken allebei het bed in met K3-zangeressen Bekijk deze video » Josje Huisman deelt foto's van heerlijke vakantie met gezin Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: voormalig K3-zangeres Josje Huisman vindt coronamaatregelen Antwerpen maar niets

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: voormalig K3-zangeres Josje Huisman vindt coronamaatregelen Antwerpen maar niets of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen