Video: Hulpverleners uit Nederland naar Beiroet voor hulpverlening

Video: Hulpverleners uit Nederland naar Beiroet voor hulpverlening

Het zoek- en reddingsteam USAR (Urban Search and Rescue) is vanaf vliegbasis Eindhoven woensdagavond vertrokken naar Beiroet. Daar willen ze hulp verlenenen aan de slachtoffers van de verwoestende explosie dinsdag in Libanese hoofdstad.

<em>Video</em>: Hulpverleners uit Nederland naar <em>Beiroet</em> voor hulpverlening Het zoek- en reddingsteam USAR (Urban Search and Rescue) is vanaf vliegbasis Eindhoven woensdagavond vertrokken naar Beiroet. Daar willen ze hulp verlenenen aan de slachtoffers van de verwoestende explosie dinsdag in Libanese hoofdstad. Het team wil “zo snel mogelijk het veld in,” liet een woordvoerder weten. Voor overlevenden onder het puin is het van levensbelang dat ze snel worden gevonden. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven. Explosie Beiroet (Libanon): bekijk heftige beelden van gigantische ravage Bekijk deze video » Beiroet verwoest na heftige explosie: Bekijk beelden vanuit de lucht Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: Hulpverleners uit Nederland naar Beiroet voor hulpverlening

Het team wil “zo snel mogelijk het veld in,” liet een woordvoerder weten. Voor overlevenden onder het puin is het van levensbelang dat ze snel worden gevonden.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Hulpverleners uit Nederland naar Beiroet voor hulpverlening of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen