Mark Verheijen vertelt over zijn nieuwe boek 'Wij kennen Amerika helemaal niet' (Op1)

Mark Verheijen vertelt over zijn nieuwe boek 'Wij kennen Amerika helemaal niet' (Op1)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Over minder dan 90 dagen gaat de Verenigde Staten naar de stembus. Wordt het de Democraat Joe Biden, of mag de Republikein Donald Trump een tweede termijn blijven zitten?

Wat drijft Trump-stemmers?
Voormalig Tweede Kamerlid Mark Verheijen maakte een reis door het noordoosten van de Verenigde Staten, de regio die Donald Trump bij de vorige verkiezingen de winst heeft bezorgd. In zijn boek ‘Wij kennen Amerika helemaal niet’ gaat hij op zoek naar de aard van de Trump-stemmers.

Bekijk het hele item in de video hieronder.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

<em>Mark Verheijen</em> vertelt over zijn nieuwe boek 'Wij kennen Amerika helemaal niet' (<em>Op1</em>) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van woensdag 5 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Over minder dan 90 dagen gaat de Verenigde Staten naar de stembus. Wordt het de Democraat Joe Biden, of mag de Republikein Donald Trump een tweede termijn blijven zitten? Wat drijft Trump-stemmers?Voormalig Tweede Kamerlid Mark Verheijen maakte een reis door het noordoosten van de Verenigde Staten, de regio die Donald Trump bij de vorige verkiezingen de winst heeft bezorgd. In zijn boek ‘Wij kennen Amerika helemaal niet’ gaat hij op zoek naar de aard van de Trump-stemmers. Bekijk het hele item in de video hieronder. Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv. Hugo de Jonge in Op1: "Hou er maar rekening mee dat CDA de grootste wordt!" Bekijk deze video » Op1 gemist? Donald Trump wilde de presidentsverkiezingen uitstellen Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier op NPO.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mark Verheijen vertelt over zijn nieuwe boek 'Wij kennen Amerika helemaal niet' (Op1) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen