Van der Poel denkt aan Fabio Jakobsen: ‘Maar ook moeilijk voor Groenewegen’ (video)

Van der Poel denkt aan Fabio Jakobsen: ‘Maar ook moeilijk voor Groenewegen’ (video)

Bekijk hier beelden van de heftige valpartij van Fabio Jakobsen.

De heftige valpartij, waarbij wielrenner Fabio Jakobsen zwaargewond raakte, houdt ook onder anderen Mathieu van der Poel bezig. “Ja, toch een beetje. Bij ons was het ook redelijk gevaarlijk tijdens Milaan-Turijn, dus ja dat zijn risico's die erbij horen. Maar zoiets wil je niet meemaken. Als je de beelden ziet, zie je ook gelijk dat het redelijk ernstig is”, reageert Van der Poel.

‘Groenewegen wordt echt door het slijk gehaald’
Toch bekijkt Van der Poel het incident ook vanuit Dylan Groenewegen, die verantwoordelijk was voor de dramatische val en in tranen zijn excuses aanbood. “Het is een beetje cru om te zeggen, maar ik denk dat het voor hem ook moeilijk is. Ik bedoel, hij zit sowieso fout. Daar valt niet over te twijfelen. Maar hij wordt nu wel echt door het slijk gehaald.”

Bekijk de reactie van Mathieu van der Poel en andere wielrenners op de dramatische valpartij van Fabio Jakobsen in de video hieronder.

Van der Poel denkt aan <em>Fabio Jakobsen</em>: ‘Maar ook moeilijk voor Groenewegen’ (video) Bekijk hier beelden van de heftige valpartij van Fabio Jakobsen. De heftige valpartij, waarbij wielrenner Fabio Jakobsen zwaargewond raakte, houdt ook onder anderen Mathieu van der Poel bezig. “Ja, toch een beetje. Bij ons was het ook redelijk gevaarlijk tijdens Milaan-Turijn, dus ja dat zijn risico's die erbij horen. Maar zoiets wil je niet meemaken. Als je de beelden ziet, zie je ook gelijk dat het redelijk ernstig is”, reageert Van der Poel. ‘Groenewegen wordt echt door het slijk gehaald’Toch bekijkt Van der Poel het incident ook vanuit Dylan Groenewegen, die verantwoordelijk was voor de dramatische val en in tranen zijn excuses aanbood. “Het is een beetje cru om te zeggen, maar ik denk dat het voor hem ook moeilijk is. Ik bedoel, hij zit sowieso fout. Daar valt niet over te twijfelen. Maar hij wordt nu wel echt door het slijk gehaald.” Bekijk de reactie van Mathieu van der Poel en andere wielrenners op de dramatische valpartij van Fabio Jakobsen in de video hieronder. Wielerwereld boos op actie Dylan Groenewegen bij crash Fabio Jakobsen (video) Bekijk deze video » Update situatie Fabio Jakobsen: 'Hij kan zijn hoofd bewegen en zijn ogen sluiten" (video) Bekijk deze video »Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Van der Poel denkt aan Fabio Jakobsen: ‘Maar ook moeilijk voor Groenewegen’ (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier