Weer rellen in Minsk (Wit-Rusland) na verkiezingsuitslag: bekijk de beelden

Weer rellen in Minsk (Wit-Rusland) na verkiezingsuitslag: bekijk de beelden

In Wit-Rusland zijn afgelopen nacht weer rellen uitgebroken, met name in de hoofdstad Minsk. De confrontatie tussen de politie en betogers liep uit de hand na de verkiezingsuitslag van afgelopen weekend. President Loekasjenko heeft met 80 procent van de stemmen gewonnen, maar velen vertrouwen deze uitslag niet, er zou mee zijn gesjoemeld.

Bekijk de heftige beelden van de rellen in Wit-Rusland in een video van het AD hieronder.

Weer <em>rellen in Minsk</em> (Wit-Rusland) na verkiezingsuitslag: bekijk de beelden In Wit-Rusland zijn afgelopen nacht weer rellen uitgebroken, met name in de hoofdstad Minsk. De confrontatie tussen de politie en betogers liep uit de hand na de verkiezingsuitslag van afgelopen weekend. President Loekasjenko heeft met 80 procent van de stemmen gewonnen, maar velen vertrouwen deze uitslag niet, er zou mee zijn gesjoemeld. Bekijk de heftige beelden van de rellen in Wit-Rusland in een video van het AD hieronder. Video: fraude bij verkiezingen Wit-Rusland? Bekijk deze video » Protesten in Wit-Rusland vanwege 'oneerlijke verkiezingen' (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Weer rellen in Minsk (Wit-Rusland) na verkiezingsuitslag: bekijk de beelden

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Weer rellen in Minsk (Wit-Rusland) na verkiezingsuitslag: bekijk de beelden of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen