Bizarre beelden: motorrijders bij Bilthoven houden asociale racewedstrijd op A27

Bizarre beelden: motorrijders bij Bilthoven houden asociale racewedstrijd op A27

Het lijkt bijna een trend van de afgelopen maand: Nederlandse weggebruikers die hun eigen asociale rijgedrag filmen en op internet plaatsen. Dit keer was het echter een automobilist die het levensgevaarlijke gedrag van enkele motorrijders op de A27 bij Bilthoven vastlegde. Die leken zich te wagen aan niets minder dan een straatrace; er werd zelfs een startsein gegeven.

Bekijk de bizarre beelden van de straatrace van de motorrijders hieronder.

Bizarre beelden: <em>motorrijders</em> bij Bilthoven houden asociale racewedstrijd op A27 Het lijkt bijna een trend van de afgelopen maand: Nederlandse weggebruikers die hun eigen asociale rijgedrag filmen en op internet plaatsen. Dit keer was het echter een automobilist die het levensgevaarlijke gedrag van enkele motorrijders op de A27 bij Bilthoven vastlegde. Die leken zich te wagen aan niets minder dan een straatrace; er werd zelfs een startsein gegeven. Bekijk de bizarre beelden van de straatrace van de motorrijders hieronder. Bekijk ook Video: motorrijders in 11 minuten van Breda naar Rotterdam Bekijk deze video » Snelheidsduivels Breda - Rotterdam aangepakt: "Hopen dat ze zich te pletter rijden" (video) Bekijk deze video »
Viral :
Bizarre beelden: motorrijders bij Bilthoven houden asociale racewedstrijd op A27

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bizarre beelden: motorrijders bij Bilthoven houden asociale racewedstrijd op A27 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen