Zien: mondkapje weigeren? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers

Zien: mondkapje weigeren? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers

In Indonesië worden mensen die weigeren mondkapjes of maskers te dragen op een hele bijzondere wijze gestraft. Ze moeten namelijk helpen coronaslachtoffers te begraven op de begraafplaats. Op deze manier hopen de autoriteiten men te leren dat corona daadwerkelijk gevaarlijk is en dat de maatregelen er voor een reden zijn.

Bekijk de video van NowThis hieronder.

Zien: <em>mondkapje weigeren</em>? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers In Indonesië worden mensen die weigeren mondkapjes of maskers te dragen op een hele bijzondere wijze gestraft. Ze moeten namelijk helpen coronaslachtoffers te begraven op de begraafplaats. Op deze manier hopen de autoriteiten men te leren dat corona daadwerkelijk gevaarlijk is en dat de maatregelen er voor een reden zijn. Bekijk de video van NowThis hieronder. Bekijk ook Heftig: Moeder (VS) waarschuwt voor coronavirus, vlak voor overlijden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: mondkapje weigeren? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: mondkapje weigeren? Voor straf graven maken voor coronaslachtoffers of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen