Het hek van de dam met Britt Dekker en Wilfred Genee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Het hek van de dam met Britt Dekker en Wilfred Genee gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Het hek van de dam: Britt Dekker & Wilfred Genee

Het hek van de dam met Britt Dekker en Wilfred Genee gemist? Bekijk hier de hele uitzending In deze aflevering van Het hek van de damen leren tv-makers Britt Dekker en Wilfred Genee hoe ze schapen moeten hoeden in de Onlanden, een natuurgebied dichtbij de stad Groningen. Oudste schapenrasSamen met herder Nico moeten Britt en Wilfred 160 Drents heideschapen van het parkbos Braak naar hun eindplek in Onlanden brengen. Een voettocht van twee dagen waarin Britt en Wilfred veel leren over het oudste schapenras van West-Europa en het herdersvak. Diepgaande gesprekenDoor de unieke omstandigheden worden ze uitgedaagd om een andere kant van zichzelf te laten zien, en leren ze elkaar op een andere manier kennen dankzij diepgaande gesprekken.
Uitzending :
Het hek van de dam met Britt Dekker en Wilfred Genee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

In deze aflevering van Het hek van de damen leren tv-makers Britt Dekker en Wilfred Genee hoe ze schapen moeten hoeden in de Onlanden, een natuurgebied dichtbij de stad Groningen.

Oudste schapenras
Samen met herder Nico moeten Britt en Wilfred 160 Drents heideschapen van het parkbos Braak naar hun eindplek in Onlanden brengen. Een voettocht van twee dagen waarin Britt en Wilfred veel leren over het oudste schapenras van West-Europa en het herdersvak.

Diepgaande gespreken
Door de unieke omstandigheden worden ze uitgedaagd om een andere kant van zichzelf te laten zien, en leren ze elkaar op een andere manier kennen dankzij diepgaande gesprekken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het hek van de dam
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Het hek van de dam met Britt Dekker en Wilfred Genee gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen