Opperrechter VS Ruth Bader Ginsburg (87) overleden: bekijk terugblik op haar carrière

Opperrechter VS Ruth Bader Ginsburg (87) overleden: bekijk terugblik op haar carrière

De Amerikaanse opperrechter Ruth Bader Ginsburg is op 87-jarige leeftijd overleden. Ze stierf vrijdagnacht in haar huis in Washington aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Bader Ginsburg werd in 1993 benoemd door Bill Clinton, ze was erg geliefd omdat ze opkwam voor de rechten van vrouwen en minderheden.

Bekijk de video van het AD over de carrière van Ruth Bader Ginsburg hieronder.

Opperrechter VS <em>Ruth Bader Ginsburg</em> (87) overleden: bekijk terugblik op haar carrière De Amerikaanse opperrechter Ruth Bader Ginsburg is op 87-jarige leeftijd overleden. Ze stierf vrijdagnacht in haar huis in Washington aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Bader Ginsburg werd in 1993 benoemd door Bill Clinton, ze was erg geliefd omdat ze opkwam voor de rechten van vrouwen en minderheden. Bekijk de video van het AD over de carrière van Ruth Bader Ginsburg hieronder. Op1: Peter Hein van Mulligen over BLM-protest: ''Dit soort demonstraties zijn een vorm van emancipatie'' Bekijk deze video » De Outsiders: Sioejeng emotioneel als ouders bezorgd zijn om haar strijd tegen racisme Bekijk deze video »
Nieuws :
Opperrechter VS Ruth Bader Ginsburg (87) overleden: bekijk terugblik op haar carrière

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opperrechter VS Ruth Bader Ginsburg (87) overleden: bekijk terugblik op haar carrière of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen