Zien: Harm Edens danst in string tijdens Dit Was Het Nieuws (video)

Zien: Harm Edens danst in string tijdens Dit Was Het Nieuws (video)

Het televisie-moment van deze zaterdagavond komt van het satirische programma Dit Was Het Nieuws: Harm Edens doet iets heel bijzonders als het gaat over Lieke van Lexmond...

Zien: <em>Harm Edens</em> danst in string tijdens <em>Dit Was Het Nieuws</em> (video) Het televisie-moment van deze zaterdagavond komt van het satirische programma Dit Was Het Nieuws: Harm Edens doet iets heel bijzonders als het gaat over Lieke van Lexmond... In het rubriekje #ophef komt het korte jurkje van Lieke van Lexmond tijdens de finale van The Voice Senior voorbij. Tot slot stelt Harm Edens: "Tweet dit maar, Nederland", staat op en danst in een zwarte string. Dit leidt, uiteraard, tot hilariteit in de studio. Forum voor DemocratieDe reactie van Peter Pannekoek is "stem voor Forum Voor Democratie", omdat Edens in het begin van de uitzending nog belachelijk werd gemaakt om het feit dat hij te zien was in een filmpje van de partij. Bekijk de video van Dit Was Het Nieuws hierboven. 5 Uur Live: Harm Edens spreekt met tv-makers over het coronavirus Bekijk deze video » Dit Was Het Nieuws gemist? "Freek was zo dom, zelfs zijn naam schreef hij fout" Bekijk deze video »
TV :
Zien: Harm Edens danst in string tijdens Dit Was Het Nieuws (video)

In het rubriekje #ophef komt het korte jurkje van Lieke van Lexmond tijdens de finale van The Voice Senior voorbij. Tot slot stelt Harm Edens: "Tweet dit maar, Nederland", staat op en danst in een zwarte string. Dit leidt, uiteraard, tot hilariteit in de studio.

Forum voor Democratie
De reactie van Peter Pannekoek is "stem voor Forum Voor Democratie", omdat Edens in het begin van de uitzending nog belachelijk werd gemaakt om het feit dat hij te zien was in een filmpje van de partij.

Bekijk de video van Dit Was Het Nieuws hierboven.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Harm Edens danst in string tijdens Dit Was Het Nieuws (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen