De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video)

De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De 3 sterren camping op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele De 3 sterren camping van dinsdag 22 september terugkijken.

In de eerste week zijn Rapper Donnie, Monic Hendrickx, Suzan & Freek en Snelle te gast op de drie sterren camping van Nick & Simon en Kees Tol. De twee laatstgenoemden zingen 'De Overkant' met Nick & Simon.

<em>De 3 sterren camping</em> gemist? <em>Suzan &amp; Freek</em> en <em>Snelle</em> met 'De Overkant' (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De 3 sterren camping op dinsdag 22 september. Je kunt hier ook de hele De 3 sterren camping van dinsdag 22 september terugkijken. In de eerste week zijn Rapper Donnie, Monic Hendrickx, Suzan & Freek en Snelle te gast op de drie sterren camping van Nick & Simon en Kees Tol. De twee laatstgenoemden zingen 'De Overkant' met Nick & Simon. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv.
TV :
De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video)

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van De 3 sterren camping terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De 3 sterren camping gemist? Suzan & Freek en Snelle met 'De Overkant' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen