Zien: noodweer en zware buien in Madrid zetten metrostations blank

Zien: noodweer en zware buien in Madrid zetten metrostations blank

In Nederland lijkt de herfst zo langzamerhand ook te beginnen, met hardere wind en meer regen, maar in Madrid is het deze week direct helemaal los gegaan. De Spaanse hoofdstad kreeg te maken met heftig noodweer en zware regenbuien, waardoor de metrostations volledig blank kwamen te staan.

Bekijk de beelden uit Madrid hieronder.

Zien: <em>noodweer</em> en <em>zware buien</em> in Madrid zetten metrostations blank In Nederland lijkt de herfst zo langzamerhand ook te beginnen, met hardere wind en meer regen, maar in Madrid is het deze week direct helemaal los gegaan. De Spaanse hoofdstad kreeg te maken met heftig noodweer en zware regenbuien, waardoor de metrostations volledig blank kwamen te staan. Bekijk de beelden uit Madrid hieronder. Bekijk ook Extreem hoog water in Venetië: bekijk beelden van heftige overstromingen Bekijk deze video » Zien: bizarre beelden van overstromingen in Chongqing (China) Bekijk deze video »
Buitenland :
Zien: noodweer en zware buien in Madrid zetten metrostations blank

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: noodweer en zware buien in Madrid zetten metrostations blank of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen