Zien: Duizenden racefans in Assen voor grootste race-evenement van het jaar (video)

Zien: Duizenden racefans in Assen voor grootste race-evenement van het jaar (video)

Op racegebied is het niet heel anders dan andere jaren tijdens de GAMMA Racing Days op het TT Circuit in Assen. Door de coronamaatregelen zijn er dit weekend echter nog maar 10.000 bezoekers per dag, tegenover een totaal van 88.000 bezoekers vorig jaar. De fans zijn hoe dan ook blij: “Ik vind het mooi dat de organisatie heeft besloten het te kunnen doen.”

Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland.

Zien: <em>Duizenden racefans</em> in Assen voor grootste race-evenement van het jaar (video) Op racegebied is het niet heel anders dan andere jaren tijdens de GAMMA Racing Days op het TT Circuit in Assen. Door de coronamaatregelen zijn er dit weekend echter nog maar 10.000 bezoekers per dag, tegenover een totaal van 88.000 bezoekers vorig jaar. De fans zijn hoe dan ook blij: “Ik vind het mooi dat de organisatie heeft besloten het te kunnen doen.” Bekijk hieronder het fragment uit Hart van Nederland. Bekijk ook Burgemeester Tilburg: "We maken geen afspraken meer met Willem II fans" (video) Bekijk deze video » Zien: Tino Martin wordt verrast door zijn grote idool René Froger Bekijk deze video » Zien: Dick Advocaat grapt na Rutte dat Feyenoord-fans ‘bek moeten houden’ Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Duizenden racefans in Assen voor grootste race-evenement van het jaar (video)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Duizenden racefans in Assen voor grootste race-evenement van het jaar (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen