Massage Ton valt in Lang leve de liefde niet in goede aarde: "Vind dit niet prettig"

Massage Ton valt in Lang leve de liefde niet in goede aarde: "Vind dit niet prettig"

In Lang leve de liefde probeert Ton alles uit de kast te halen voor zijn date Corina. Die klaagt over een lichte hoofdpijn, en dus biedt Ton haar aan om haar nek en hoofd te masseren. Als hij zich vol overgave op zijn taak stort, komt hij van een koude kermis thuis. Corina geeft namelijk duidelijk aan hoe ze erover denkt: "Toch vind ik dit niet heel prettig."

Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder.

Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Massage Ton valt in <em>Lang leve de liefde</em> niet in goede aarde: &quot;Vind dit niet prettig&quot; In Lang leve de liefde probeert Ton alles uit de kast te halen voor zijn date Corina. Die klaagt over een lichte hoofdpijn, en dus biedt Ton haar aan om haar nek en hoofd te masseren. Als hij zich vol overgave op zijn taak stort, komt hij van een koude kermis thuis. Corina geeft namelijk duidelijk aan hoe ze erover denkt: "Toch vind ik dit niet heel prettig." Bekijk het fragment uit Lang leve de liefde hieronder. Lang leve de liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Lang leve de liefde terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: is het ontbijt een goed moment voor gesprek over lastige stoelgang? (video) Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: "Vroeg me af of je lekker kan zoenen, blijkbaar niet" (video) Bekijk deze video »
TV :
Massage Ton valt in Lang leve de liefde niet in goede aarde: "Vind dit niet prettig"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Massage Ton valt in Lang leve de liefde niet in goede aarde: "Vind dit niet prettig" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier