Jinek gemist? Willy: "Ik ben een man van de wildernis"

Jinek gemist? Willy: "Ik ben een man van de wildernis"

Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv.

Tekst gaat verder onder video's.

Jinek sloot vanavond (21 oktober) weer af met een video van LuckyTV over een vermiste Koning Willem-Alexander. Drie dagen geleden besloot Willy om in de wilde natuur te gaan leven. Hij voelt zich thuis in de wildernis, waar niemand weet waar hij is. De excuusvideo die vandaag gepubliceerd werd is al dagen geleden opgenomen.

Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Jinek gemist?</em> Willy: &quot;Ik ben een man van de wildernis&quot; Hieronder zie je een fragment uit Jinek van woensdag 21 oktober. Je kunt ook deze hele uitzending van Jinek terugkijken op Gids.tv. Tekst gaat verder onder video's. Jinek sloot vanavond (21 oktober) weer af met een video van LuckyTV over een vermiste Koning Willem-Alexander. Drie dagen geleden besloot Willy om in de wilde natuur te gaan leven. Hij voelt zich thuis in de wildernis, waar niemand weet waar hij is. De excuusvideo die vandaag gepubliceerd werd is al dagen geleden opgenomen. Bekijk het fragment van Jinek in de video hieronder. Heb je Jinek gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jinek gemist? Zo gaan verschillende landen om met handhaving coronaregels Bekijk deze video »
Talkshow :
Jinek gemist? Willy: "Ik ben een man van de wildernis"


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jinek gemist? Willy: "Ik ben een man van de wildernis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier