Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt

Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 26 oktober terugkijken.

Er zijn veel mensen, ook Nederlanders, die flink geld neertellen voor een goed stuk vlees van een bijzonder dier. Alberto Stegeman gaat proberen de verkopers op heterdaad te betrappen. De vrouw lijkt zich van geen kwaad bewust. De vrouw wordt aangehouden.

<em>Undercover in Nederland</em>: Verkoper illegaal vlees opgepakt Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Undercover in Nederland op zondag 26 oktober. Je kunt hier ook de hele Undercover in Nederland-uitzending van 26 oktober terugkijken. Er zijn veel mensen, ook Nederlanders, die flink geld neertellen voor een goed stuk vlees van een bijzonder dier. Alberto Stegeman gaat proberen de verkopers op heterdaad te betrappen. De vrouw lijkt zich van geen kwaad bewust. De vrouw wordt aangehouden. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Undercover in Nederland: Verkoper illegaal vlees opgepakt of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen