Management Fred van Leer: "Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven" (video)

Management Fred van Leer: "Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven" (video)

Fred van Leer is slachtoffer geworden van een uitgelekte seksvideo. Het verspreiden van dit soort video's is niet alleen strafbaar, maar heeft ook vreselijke gevolgen voor de gedupeerden. Peter R. de Vries geeft hem het advies om zo snel mogelijk aangifte te doen. Het management van Fred van Leer heeft gereageerd: "We weten dat er iets in omloop is. Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven."

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Management <em>Fred van Leer</em>: &quot;Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven&quot; (video) Fred van Leer is slachtoffer geworden van een uitgelekte seksvideo. Het verspreiden van dit soort video's is niet alleen strafbaar, maar heeft ook vreselijke gevolgen voor de gedupeerden. Peter R. de Vries geeft hem het advies om zo snel mogelijk aangifte te doen. Het management van Fred van Leer heeft gereageerd: "We weten dat er iets in omloop is. Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven." Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Seksvideo Fred van Leer: "Intimiderend en discriminerend" (video) Bekijk deze video »
TV :
Management Fred van Leer: "Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven" (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Management Fred van Leer: "Dit is privé, wat ook privé hoort te blijven" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen