Beau gemist? Albert Verlinde, Joost Eerdmans en meer doen mee aan experiment Wim Hof

Beau gemist? Albert Verlinde, Joost Eerdmans en meer doen mee aan experiment Wim Hof

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 9 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 9 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? Albert Verlinde, Joost Eerdmans en meer doen mee aan experiment Wim Hof Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 9 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 9 november terugkijken bij Gids.tv. Wim 'The Iceman' Hof zat gisteravond aan tafel om over zijn bijzondere technieken te vertellen, waarmee hij de gezondheid van mensen wil bevorderen. Iedereen in de studio - onder wie Beau van Erven Dorens, Albert Verlinde, Joost Eerdmans en Michiel Vos - deden mee aan een bijzondere ademhalingsoefening, waarna ze een minuut lang geen ademhalingsreflex meer hadden. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Albert Verlinde, Joost Eerdmans en meer doen mee aan experiment Wim Hof

Wim 'The Iceman' Hof zat gisteravond aan tafel om over zijn bijzondere technieken te vertellen, waarmee hij de gezondheid van mensen wil bevorderen. Iedereen in de studio - onder wie Beau van Erven Dorens, Albert Verlinde, Joost Eerdmans en Michiel Vos - deden mee aan een bijzondere ademhalingsoefening, waarna ze een minuut lang geen ademhalingsreflex meer hadden.

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV