Zien: Bekende directeur incassobureau betrokken bij moordzaken (video)

Zien: Bekende directeur incassobureau betrokken bij moordzaken (video)

De politie in Arnhem en Amersfoort draaien overuren, want er is wellicht een verband tussen een moord vrijdag in Arnhem en een moord op dezelfde dag in Amersfoort. Een directeur van een incassobureau zou mogelijk bij beide moordzaken betrokken zijn. De directeur was dit jaar nog te gast bij Business Class van Harry Mens.

Zien: Bekende directeur <em>incassobureau</em> betrokken bij moordzaken (video) De politie in Arnhem en Amersfoort draaien overuren, want er is wellicht een verband tussen een moord vrijdag in Arnhem en een moord op dezelfde dag in Amersfoort. Een directeur van een incassobureau zou mogelijk bij beide moordzaken betrokken zijn. De directeur was dit jaar nog te gast bij Business Class van Harry Mens. Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: Hoofd Australische Defensie biedt excuses aan voor 39 moorden Afghanistan Bekijk deze video » Skarlatos over overmeesteren 'Thalys-terrorist' en poging tot neerschieten (video) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Bekende directeur incassobureau betrokken bij moordzaken (video)

Bekijk dit fragment uit RTL Boulevard hierboven.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bekende directeur incassobureau betrokken bij moordzaken (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier