Thierry Baudet bij Beau: bekijk zijn hele verhaal over Forum Voor Democratie-crisis

Thierry Baudet bij Beau: bekijk zijn hele verhaal over Forum Voor Democratie-crisis

Hieronder zie je een fragment uit Beau woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv.

Thierry Baudet was woensdagavond te gast bij Beau. Zijn partij Forum Voor Democratie verkeert in diepe crisis, en de partijleider komt nu in de talkshow tekst en uitleg geven.

Veel verwijten binnen Forum Voor Democratie
FVD kwam afgelopen weekend in opspraak toen antisemitische en racistische opvattingen van de jongerenpartij naar buiten kwamen. Baudet besloot daarom zijn partijleiderschap op te geven, maar liet woensdag weten toch terug te keren. Verwijten tussen verschillende partijleden vliegen heen en weer en er is een grote splitsing ontstaan binnen FVD.

Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Thierry Baudet bij <em>Beau</em>: bekijk zijn hele verhaal over Forum Voor Democratie-crisis Hieronder zie je een fragment uit Beau woensdag 25 november. Je kunt ook deze hele uitzending van Beau terugkijken op Gids.tv. Thierry Baudet was woensdagavond te gast bij Beau. Zijn partij Forum Voor Democratie verkeert in diepe crisis, en de partijleider komt nu in de talkshow tekst en uitleg geven. Bekijk ook Thierry Baudet over ophef FVD: "Er kan nog heel veel gebeuren" (video) Bekijk deze video » Veel verwijten binnen Forum Voor DemocratieFVD kwam afgelopen weekend in opspraak toen antisemitische en racistische opvattingen van de jongerenpartij naar buiten kwamen. Baudet besloot daarom zijn partijleiderschap op te geven, maar liet woensdag weten toch terug te keren. Verwijten tussen verschillende partijleden vliegen heen en weer en er is een grote splitsing ontstaan binnen FVD. Bekijk het fragment van Beau in de video hieronder. Heb je Beau gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Thierry Baudet bij Beau: bekijk zijn hele verhaal over Forum Voor Democratie-crisis

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV