René le Blanc over succes Ik Geloof In Mij: ‘Ik blijf echt de normale René’

René le Blanc over succes Ik Geloof In Mij: ‘Ik blijf echt de normale René’

De carrière van René le Blanc zit in een stroomversnelling door de realityserie Ik Geloof In Mij. Toch zal de zanger naar eigen zeggen niet naast zijn schoenen gaan lopen. “Ik blijf gewoon echt de normale René, die ook gewoon ’s ochtends lekker in zijn joggingbroek loopt met zijn pantoffels aan.”

Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder.

De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

René le Blanc over succes <em>Ik Geloof In Mij</em>: ‘Ik blijf echt de normale René’ De carrière van René le Blanc zit in een stroomversnelling door de realityserie Ik Geloof In Mij. Toch zal de zanger naar eigen zeggen niet naast zijn schoenen gaan lopen. “Ik blijf gewoon echt de normale René, die ook gewoon ’s ochtends lekker in zijn joggingbroek loopt met zijn pantoffels aan.” Bekijk het fragment van Ik Geloof In Mij in de video hieronder. De realityserie Ik Geloof In Mij is elke vrijdag om 22.00 uur te zien op SBS6. Heb je Ik Geloof In Mij gemist? Je kunt alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Ik Geloof In Mij: Rutger en vriendin vinden zoenen voor de camera maar lastig Bekijk deze video » René le Blanc in Ik Geloof In Mij: "René le Blanc uit Nijmegen is een totaalpakket." Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op René le Blanc over succes Ik Geloof In Mij: ‘Ik blijf echt de normale René’ of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier