Meskina 21 januari in de bioscoop: bekijk de trailer

Meskina 21 januari in de bioscoop: bekijk de trailer

Bilal Wahib, Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Soundos El Ahmadi spelen binnenkort een rol in de komedie Meskina. De film gaat over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. De film is vanaf 21 januari 2021 te zien in de bioscoop.

In de video hieronder kun je de officiële trailer zien van Meskina.

<em>Meskina</em> 21 januari in de bioscoop: bekijk de trailer Bilal Wahib, Maryam Hassouni, Nasrdin Dchar en Soundos El Ahmadi spelen binnenkort een rol in de komedie Meskina. De film gaat over een dertiger die haar eigen weg probeert te vinden ondanks alle verwachtingen en vanzelfsprekendheden die horen bij het ideaalbeeld van familie, liefde en werk. De film is vanaf 21 januari 2021 te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de officiële trailer zien van Meskina. Bekijk ook Bekijk hier de cast van de nieuwe bioscoopfilm Meskina Bekijk deze video »
Trailer :
Meskina 21 januari in de bioscoop: bekijk de trailerPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Meskina 21 januari in de bioscoop: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier