Video: dj Don Diablo te zien in MTV Cribs, met zijn eigen playroom

Video: dj Don Diablo te zien in MTV Cribs, met zijn eigen playroom

MTV Cribs is terug dus we kunnen ons weer heerlijk gaan vergapen aan de, vaak extravagante, luxueuze stulpjes van de sterren. Het nieuwe seizoen heeft ook een Nederlands tintje: het huis van de Nederlandse dj Don Diablo komt namelijk voorbij.

Star Wars Battle Pod
Aan Shownieuws geeft de dj deze week al een klein voorproefje van wat te zien zal zijn: "Dit is de playroom, hier wordt gespeeld", vertelt Diablo al lopende tussen de flipperkasten en game consoles. Hij stapt ook nog even in zijn Star Wars Battle Pod, "Gewoon omdat het kan." Bekijk de video, waarin Diablo ook zijn eigen studio laat zien, hieronder.

Video: dj Don Diablo te zien in <em>MTV Cribs</em>, met zijn eigen playroom MTV Cribs is terug dus we kunnen ons weer heerlijk gaan vergapen aan de, vaak extravagante, luxueuze stulpjes van de sterren. Het nieuwe seizoen heeft ook een Nederlands tintje: het huis van de Nederlandse dj Don Diablo komt namelijk voorbij. Star Wars Battle PodAan Shownieuws geeft de dj deze week al een klein voorproefje van wat te zien zal zijn: "Dit is de playroom, hier wordt gespeeld", vertelt Diablo al lopende tussen de flipperkasten en game consoles. Hij stapt ook nog even in zijn Star Wars Battle Pod, "Gewoon omdat het kan." Bekijk de video, waarin Diablo ook zijn eigen studio laat zien, hieronder. Het nieuwe seizoen van MTV Cribs is eind oktober van start gegaan in Amerika. Wanneer de afleveringen in Nederland te zien zijn is op dit moment nog onbekend maar Gids.tv houd je uiteraard op de hoogte. Bekijk ook Nederlandse muziek blijft populair en harkt wereldwijd een kwart miljard euro binnen Bekijk deze video »
TV :
Video: dj Don Diablo te zien in MTV Cribs, met zijn eigen playroom

Het nieuwe seizoen van MTV Cribs is eind oktober van start gegaan in Amerika. Wanneer de afleveringen in Nederland te zien zijn is op dit moment nog onbekend maar Gids.tv houd je uiteraard op de hoogte.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: dj Don Diablo te zien in MTV Cribs, met zijn eigen playroom of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier