Horeca gaat op 17 januari weer open: "Overheidsboetes komen op de stapel" (video)

Horeca gaat op 17 januari weer open: "Overheidsboetes komen op de stapel" (video)

De horeca is het wachten zat en gaat op 17 januari weer open, ondanks dat ze dat waarschijnlijk nog niet mogen van de overheid. Horecaondernemer Farid Bicane vertelt hierover dat ze al een lange tijd flink aan het verzuipen zijn. En wat betreft die boetes: "Van een kale kip kun je niet plukken! De boete van de overheid komt op de stapel van de rekeningen van de leveranciers en de Belastingdienst. Ik heb het geld gewoon niet en ik heb geen andere keuze!"

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Horeca</em> gaat op 17 januari weer open: &quot;Overheidsboetes komen op de stapel&quot; (video) De horeca is het wachten zat en gaat op 17 januari weer open, ondanks dat ze dat waarschijnlijk nog niet mogen van de overheid. Horecaondernemer Farid Bicane vertelt hierover dat ze al een lange tijd flink aan het verzuipen zijn. En wat betreft die boetes: "Van een kale kip kun je niet plukken! De boete van de overheid komt op de stapel van de rekeningen van de leveranciers en de Belastingdienst. Ik heb het geld gewoon niet en ik heb geen andere keuze!" Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Horeca-ondernemer woest op Rutte na Black Friday: "We verzuipen!" (video) Bekijk deze video » Video: Henny Huisman zingt kerstnummer voor de zorg en horeca Bekijk deze video »
Nieuws :
Horeca gaat op 17 januari weer open: "Overheidsboetes komen op de stapel" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Horeca gaat op 17 januari weer open: "Overheidsboetes komen op de stapel" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier