Op1: Arie Slob legt uit waarom de scholen dicht moeten: "Onvermijdelijk" (video)

Op1: Arie Slob legt uit waarom de scholen dicht moeten: "Onvermijdelijk" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 december terugkijken bij Gids.tv.

<em>Op1</em>: Arie Slob legt uit waarom de <em>scholen</em> dicht moeten: &quot;Onvermijdelijk&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 14 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 14 december terugkijken bij Gids.tv. Minister van Onderwijs en Cultuur Arie Slob was vanavond te gast bij Op1 om een verdere toelichting te geven op de sluiting van de scholen. Premier Mark Rutte kondigde deze coronamaatregel aan tijdens een toespraak. Slob: "Dit is met pijn in het hart, maar toch onvermijdelijk." Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1: Arie Slob legt uit waarom de scholen dicht moeten: "Onvermijdelijk" (video)

Minister van Onderwijs en Cultuur Arie Slob was vanavond te gast bij Op1 om een verdere toelichting te geven op de sluiting van de scholen. Premier Mark Rutte kondigde deze coronamaatregel aan tijdens een toespraak. Slob: "Dit is met pijn in het hart, maar toch onvermijdelijk."

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Op1: Arie Slob legt uit waarom de scholen dicht moeten: "Onvermijdelijk" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier