Pascal Struijk over Leeds United: "Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen"

Pascal Struijk over Leeds United: "Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen"

Hij is pas 21 jaar oud en al een talentvolle verdediger, Pascal Struijk. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en speelt momenteel voor Leeds United AFC. Daar begon zijn tijd goed: "Ik had niet verwacht dat ik de eerste wedstrijd in de basis zou moeten staan. Het is allemaal sneller gegaan dan ik had verwacht." De jonge voetballer hoopt met zijn team hoge ogen te gooien: "We creëren de meeste kansen in de Premier League. Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen."

__ Bekijk het interview met Pascal Struijk via Ziggo sport hieronder.__

<em>Pascal Struijk</em> over <em>Leeds United</em>: &quot;Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen&quot; Hij is pas 21 jaar oud en al een talentvolle verdediger, Pascal Struijk. Hij is afkomstig uit de jeugdopleiding van Ajax en speelt momenteel voor Leeds United AFC. Daar begon zijn tijd goed: "Ik had niet verwacht dat ik de eerste wedstrijd in de basis zou moeten staan. Het is allemaal sneller gegaan dan ik had verwacht." De jonge voetballer hoopt met zijn team hoge ogen te gooien: "We creëren de meeste kansen in de Premier League. Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen." __ Bekijk het interview met Pascal Struijk via Ziggo sport hieronder.__ Bekijk ook Video: Nederlandse verdediger Pascal Struijk is open over ambities bij Leeds United Bekijk deze video »
Voetbal :
Pascal Struijk over Leeds United: "Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen"


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Pascal Struijk over Leeds United: "Wie weet kunnen we ergens in het linkerrijtje eindigen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier