Vrijdag in de 5 Uur Show: Horace Cohen & Didier Froger over Code van Coppens

Vrijdag in de 5 Uur Show: Horace Cohen & Didier Froger over Code van Coppens

Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen:

  • Alleenstaande vrouwen over hun kinderwens
  • Horace Cohen en Didier Froger over hun deelname aan Code van Coppens

Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder

Vrijdag in de <em>5 Uur Show</em>: Horace Cohen &amp; Didier Froger over Code van Coppens Carolina Lo Galbo of Brecht van Hulten presenteert vrijdag weer een nieuwe aflevering van de 5 Uur Show. Dit zijn de gasten en onderwerpen: Alleenstaande vrouwen over hun kinderwens Horace Cohen en Didier Froger over hun deelname aan Code van Coppens Bekijk de aankondiging van de 5 Uur Show van vrijdag hieronder De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: Tooske Ragas presenteert de 5 Uur Show (video) Bekijk deze video »
TV :
Vrijdag in de 5 Uur Show: Horace Cohen & Didier Froger over Code van Coppens

De 5 Uur Show is elke werkdag om 16.50 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de leukste fragmenten van De 5 Uur Show terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in de 5 Uur Show: Horace Cohen & Didier Froger over Code van Coppens of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV