Humberto gemist? Stefano Keizers vertelt hilarisch verhaal bij "hoopvolle foto"

Humberto gemist? Stefano Keizers vertelt hilarisch verhaal bij "hoopvolle foto"

Stefano Keizers weet zoals altijd voor de nodige hilariteit te zorgen in een talkshow. Dit keer is hij te gast bij Humberto, de nieuwe show van Humberto Tan. Keizers ging de straat op om een "hoopvolle foto" te maken in deze bange dagen, met hilarisch resultaat.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 10 januari terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Stefano Keizers vertelt hilarisch verhaal bij &quot;hoopvolle foto&quot; Stefano Keizers weet zoals altijd voor de nodige hilariteit te zorgen in een talkshow. Dit keer is hij te gast bij Humberto, de nieuwe show van Humberto Tan. Keizers ging de straat op om een "hoopvolle foto" te maken in deze bange dagen, met hilarisch resultaat. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van zondag 10 januari. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 10 januari terugkijken bij Gids.tv. MolshoopWant waar kwam Keizers mee aanzetten? Juist, een letterlijke foto van "hoop": een molshoop. Humberto Tan barst meteen in lachen uit, maar tafelgasten Louis van Gaal en Theo Hiddema (uiteraard niet de makkelijksten) lijken het minder te kunnen waarderen... Toch heeft Keizers ook een mooie boodschap: "Als de mollen nog kunnen hopen, dan kunnen wij dat vast ook." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Stefano Keizers vertelt hilarisch verhaal bij "hoopvolle foto"

Molshoop
Want waar kwam Keizers mee aanzetten? Juist, een letterlijke foto van "hoop": een molshoop. Humberto Tan barst meteen in lachen uit, maar tafelgasten Louis van Gaal en Theo Hiddema (uiteraard niet de makkelijksten) lijken het minder te kunnen waarderen... Toch heeft Keizers ook een mooie boodschap: "Als de mollen nog kunnen hopen, dan kunnen wij dat vast ook."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Stefano Keizers vertelt hilarisch verhaal bij "hoopvolle foto" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier