Slotaflevering Het Museum van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Het Museum van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Slotaflevering Het Museum van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Het Museum Van Nederland: emotioneel verhaal over gestolen Elfstedentochtkruisjes Bekijk deze video » Het Museum van Nederland is bijna vol. In deze laatste aflevering worden de laatste voorwerpen die bij de Nederlandse geschiedenis en cultuur horen toegevoegd. StamppotDione de Graaff en Diederik Ebbinge ontvangen vanavond onder anderen de wereldkampioen stamppot- en snertkoken. BijlmerrampMargriet Schavemaker gaat op het laatste moment nog op zoek naar een voorwerp rondom de Bijlmerramp. Ook is te zien hoe Het Museum van Nederland na alle voorgaande daadwerkelijk geopend wordt. Het Museum Van Nederland: dit zijn de experts die objecten beoordelen Bekijk deze video » Het Museum Van Nederland: zo volg je alles rond aangeboden objecten online Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Het Museum van Nederland is bijna vol. In deze laatste aflevering worden de laatste voorwerpen die bij de Nederlandse geschiedenis en cultuur horen toegevoegd.

Stamppot
Dione de Graaff en Diederik Ebbinge ontvangen vanavond onder anderen de wereldkampioen stamppot- en snertkoken.

Bijlmerramp
Margriet Schavemaker gaat op het laatste moment nog op zoek naar een voorwerp rondom de Bijlmerramp. Ook is te zien hoe Het Museum van Nederland na alle voorgaande daadwerkelijk geopend wordt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Het Museum Van Nederland

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Het Museum van Nederland gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier